Транспортни пумпи

Graco Husky

Husky транспортни пумпи

  • Пневматски мембрански пумпи, идеални за транспорт на секакви течности и пастилни материјали.
  • Куќиште од нерѓосувачки челик, алиминиум и polypropylene.
  • Во зависност од типот на пумпата имаат капацитет од 15-100 l/min.
  • Примена во: прехрамбената и хемиската индустрија за транспорт на:
    • Вода, сокови, вино, дестилати, сирупи, течно чоколадо, кечап, мајонез, масло, мед и сл.
    • Растворувачи, боја, лакови, смоли, киселини, нафта, бензини, разни фармацевски и козметички течности и сл.

PDF 300435

PDF 340264

PDF 340777

Клипни транспортни пумпи