Постројки за хоризонтална сигнализација

Graco LineLazer V 200HS

LineLazer V 200HS

LineLazer V 200HS е моќна машина со хидрауличен погон на пумпниот систем. Има SmartControl за дигитално подесување на параметрите, компактна и лесна за работа. Има опција за два пиштола.

PDF 300720

Макс. работен притисок 230 bar
Макс. проток на материјал 7,5 lpm
Дизна 0,033" - 0,045''
Мотор 4 kW
Тежина 125 kg
Graco LineLazer V 250 SPS

LineLazer V 250 SPS

Самоходна постројка LineLazer V 250 SPS е новата генерација на GRACO машините за маркирачки изведби. Оваа моќна машина овозможува да работи на мануелен и автоматски режим преку SmartControl. Со овој нов концепт каде што погонот и пумпниот систем се едно, овозможува машината да биде компактна и лесна за управување. Погодена е за патишта, аеродроми, паркиралишта и сл. Брзината на движење е 16 km/h.

PDF 300720

Макс. притисок 230 bar
Макс. проток на материјал 9,5 l/min
Дизна 0,039''
Мотор 6,3 kW
Тежина 285 kg
Graco ThermoLazer Promelt

ThermoLazer Promelt

ThermoLazer Promelt постројката е вистинско решение за аплицирање на топла пластика на: патишта, аеродроми, градски улици, пешачки премини и паркиралишта.

Постројката овозможува сама да го топи материјалот, така што нема потреба од надворешен котел. Апликација на линии од 5 до 30 cm.

PDF 340283

Graco RoadLazer RoadPak

RoadLazer RoadPak

RoadLazer RoadPak е постројка погодна за автопати, регионални патишта и аеродроми. Со хидрауличен погон на пумпите. Се монтира на pickup возило или на камион.

Системот што ја прати оваа постројка RoadPakControl и RoadViewCamera му овозможува на операторот лесно и функционално да ги обавува своите зададени задачи.

PDF 300720

Graco LineDriver

LineDriver

LineDriver е погонско возило на LineLazer и ThermoLazer постројките кое овозможува лесно и брзо управување на истите, едноставно за ракување со притискање нанапред и наназад на педалите.

PDF 300720

Graco LineDriver

GrindLazer

GrindLazer е постројка за одстранување на стара хоризонтална сигнализација. Компактна постројка на тркала со уред за штелување на длабочина за отстранување со опција за приклучок на LineDriver.

PDF 300720

Graco LineLazer es 1000

Line Lazer Es 1000

Електрична батериска постројка во Striping сегментот на GRACO, USA. Мала моќна постројка, погодна за работа во затворен простор, затворени паркинзи и сл.

PDF 344080