Контакт:

 

Фирст-ИНГ ДОО

Бул АСНОМ бр 86/1-6

1000 Скопје, Р. Македонија

Пош. факс: 749

Магацин и сервис центар во Кавадарци:
Ул. Индустриска Б.Б. (Поранешен дрвен комбинат)

Моб: +389 71 334 071 - Златко Тасевски

Моб: +389 70 255 444 - Петар Јовановски

email: contact@firsting.com.mk

facebook mail

Локација на магацин и сервис центар:© First-ING 2014

Изработено од Leadtheway

Пишете ни мејл: