Xtreme Airless

Xtreme Airless пумпата има технолошки најнапреден воздушен мотор. Идеална за Антикорозивна заштита во металниот сектор. Има комплетно високи перформанси, проектирана за ултра густи премази.

Graco Xtreme Airless

Triton

Ниско притисна мебранска пумпа. За високо квалитетни декоративни завршни работи во металната и дрвната индустрија. За сите видови на лакови прајмери и основни премази.

Graco Triton

T-Max 506

T-Max 506 и T-Max 657 се новата генерација на Spraymaster на GRACO. Прав избор на Airless постројка за нанесување на глет маса и декоративен материјал.

Graco T-Max 506

ST Max II

Airless постројка за нанесување на секаков вид на дисперзија и други видови на боја. Идеална за молирање, фарбање метални конструкци и сл.

Graco ST Max I II

LineLazer V 200 HS

LineLazer IV 200 HS е моќна машина со хидрауличен погон на пумпниот систем. Има SmartControl за дигитално подесување на параметрите и е компактна и лесна за работа. Има опција за два пиштола.

Graco LineLazer 200HS
« »
First-ING

Добредојдовте на веб сајтот на First-ING.

First-ING е компанија која е присутна на македонскиот пазар од 1997 година. Ја застапува целата палета на производи на GRACO, USA за Р. Македонија.

Иновативната технологија со широк спектар на избор и квалитет, тесната соработка со тимот за поддршка на GRACO ни овозможува да ги решиме вашите потреби и да го најдеме соодветното решение за вас.

Опремата што ја застапуваме има примена во:

  • Метало-преработувачката индустрија;
  • Мебел индустрија;
  • Завршно градежништво;
  • Хоризонтална сигнализација (маркација на улици, патишта, аеродроми, паркиралишта и пешачки премини);
  • Прехрамбена индустрија;
  • Хемиска индустрија и многу други сегменти.